slider1

Rugklachten? Blijf er niet mee rondlopen

slider2

Een goede diagnose is essentieel

slider3

Chiropractie voor elk gewricht

slider4

Goed bewegen is onze zorg

slider5

Kinderchiropractie voor een goede start

previous arrow
next arrow

Bekkenklachten

Tijdens de zwangerschap ervaren veel vrouwen rug- en bekkenproblemen. Ook pijn tussen de schouderbladen komt vaker voor.

Chiropractoren kunnen afwijkingen in de wervelkolom en het bekken corrigeren en ervoor zorgen dat een optimale bewegingsvrijheid aanwezig blijft.

Omdat we speciale technieken gebruiken, kunnen zwangere vrouwen tot de laatste dag van de zwangerschap behandeld worden.

Ook onze behandeltafels zijn zo in te stellen dat u comfortabel kunt liggen. Het is wel verstandig om de chiropractor, ook in een vroeg stadium, te laten weten dat u in verwachting bent.

Door de hormoonveranderingen worden uw banden en spieren losser. Daardoor wordt de wervelkolom en het bekken minder stabiel en kunnen vooral in de laatste fase van de zwangerschap bekkenklachten optreden. Het toenemende lichaamsgewicht speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Borstvoeding is van groot belang voor uw baby omdat hierdoor het immuunsysteem opgebouwd wordt en de baby veel antistoffen aanmaakt. Dit is belangrijk voor de algehele weerstand van uw baby; ook de emotionele band tussen moeder en baby wordt door het geven van borstvoeding benadrukt.

Tot slot: eet en beweeg zo gezond mogelijk: uw baby eet wat u eet! Alcohol en tabak zijn uiteraard verboden; ook in kleine hoeveelheden.

Chiropractie tijdens de zwangerschap is niet alleen veilig, het is zeer verstandig omdat het lichaam in die periode extra zwaar belast wordt. Ook na de bevalling is het verstandig om even ter controle te komen. De bevalling is belastend voor moeder en kind.

 

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN

Armpijn
Artrose
Baby’s en kinderen
Bekkeninstabiliteit
Bekkenklachten
Elleboog
Golfersarm
Hernia
Hoofdpijnklachten
Huilbaby
Ischias
Klachten bij zwangerschap

Lage rugpijn
Lumbago
Nekklachten
Pijn in de onderrug
Polsklachten
Schouderklachten
SI-gewrichten
Tennisarm
Vegetatieve klachten
Whiplash
Hielspoor

CONTACT GEGEVENS

Amsterdamsestraatweg 725
3555 HG  Utrecht
030-2439535
info@chiropractie-kramer.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van
08:00 - 17:30 uur

Dinsdag tot 21.00 uur

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN
logo-geregistreerd
logo
logo