slider1

Rugklachten? Blijf er niet mee rondlopen

slider2

Een goede diagnose is essentieel

slider3

Chiropractie voor elk gewricht

slider4

Goed bewegen is onze zorg

slider5

Kinderchiropractie voor een goede start

previous arrow
next arrow

Nekpijn

Naast rugpijn zijn nekklachten de meest geziene klachten binnen onze praktijk. Deze klachten zijn gelokaliseerd in de nek- en schouderregio en gaan in de meeste gevallen gepaard met hoofdpijn, een verkrampt gevoel in de spieren van de nek en schouders, pijn tussen de schouderbladen en uitstralende pijn in de armen. In een klein aantal gevallen hebben patiënten naast nekpijn ook aangezichtspijn, tinitus (oorsuizing) en/of duizeligheid.

Nekklachten kunnen verschillende oorzaken hebben. Veruit de meest voorkomende oorzaken zijn stress- of houdingsgerelateerd. Een hele werkdag krom voor je beeldscherm zitten doet de nek natuurlijk geen goed! Daarnaast kan er in de nek slijtage optreden wat vervolgens weer tot klachten kan leiden. Ook door een toename van het aantal ongelukken in het verkeer zien wij steeds vaker patiënten met nekklachten.

Het vinden van de oorzaak van de klachten is een belangrijk onderdeel tijdens het onderzoek van de chiropractor. Bewegingsbeperkingen in de nek kunnen door specifieke mobilisatietechnieken grotendeels worden verholpen. Tevens kunnen wij middels tips en/of gerichte oefeningen klachten in de toekomst verminderen of volledig voorkomen. Preventie behoort zeker tot ons takenpakket. Van nekpijn afkomen is een ding, zorgen dat het niet terugkomt een ander!

VEEL VOORKOMENDE KLACHTEN

Armpijn
Artrose
Baby’s en kinderen
Bekkeninstabiliteit
Bekkenklachten
Elleboog
Golfersarm
Hernia
Hoofdpijnklachten
Huilbaby
Ischias
Klachten bij zwangerschap

Lage rugpijn
Lumbago
Nekklachten
Pijn in de onderrug
Polsklachten
Schouderklachten
SI-gewrichten
Tennisarm
Vegetatieve klachten
Whiplash
Hielspoor

CONTACT GEGEVENS

Amsterdamsestraatweg 725
3555 HG  Utrecht
030-2439535
info@chiropractie-kramer.nl

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m vrijdag van
08:00 - 17:30 uur

Dinsdag tot 21.00 uur

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN
logo-geregistreerd
logo
logo